Katthemmet i Enköping

Hitta katten i Enköping

Hitta katten i Enköping är en ideel organisation sedan 2002. Katthemmets primära funktion är att omhänderta hemlösa katter. I mån av plats kan katthemmet även bistå med omplaceringar. Katthemmet fungerar också som en sorts adoptionsbyrå, då samtliga katter någon gång ska få ett hem. Just nu finns 19 söta katter hos Hitta katten i Enköping.

 

Annika Rutanen är den enda anställda på Hitta katten i Enköping. Hon får mycket hjälp av volontärer, som i dagsläget är ett 20-tal. Kattmaninen stödjer katthemmet med kattmat, varje gång du handlar från Kattmaninen skänker du automatiskt en måltid till en katt som behöver den. “Allt runt katten kostar. En donation av kattmat betyder allt för oss, eftersom vi då kan lägga pengar på annat”, säger Annika.

 

Hitta katten i Enköping är anslutna till Svenska Djurskyddsföreningen och Djurhemsföreningen. De har också samarbete med veterinärer och har på regelbunden basis s.k. “Kastreringskampanjer” där Hitta katten betalar 300 kr av kastreringskostnaden.

 

Katthemmet utför således ett viktigt arbete på flera plan. De är en viktig stöttepelare för våra katter i vårt samhälle. Besök http://hittakatten.com för att läsa mer.

Hitta katten i Enköping finns också på Facebook.

 

Emelie Svartemark, 2018-03-24

Annika med första donationen av kattmat från Kattmanien=D!

Copyright @ All Rights Reserved